Open position: Customer Service Specialist (part-time)

We are looking for a bilingual (Swedish & Finnish) customer service specialist to join our team. We offer part-time work with flexible working hours, perfect to combine with studies. Read the advert and apply for the job today!

Customer Service Specialist

Vi söker nu medarbetare till vår glada kundtjänst. Talar du flytande finska och svenska och är intresserad av arbete i ett växande finansieringsbolag? Gillar du att hjälpa kunder och har redan tidigare erfarenhet inom kundtjänstarbete? Om svaret är ja, är det dig vi söker! Läs vidare och kontakta oss redan idag, vi fyller positionen då lämplig kandidat hittas.

Som medarbetare i kundtjänsten är du en viktigt länk mellan företaget och våra kunder. Vi ser fram emot att du har en positiv attityd till kundservice och kan handskas väl även med komplexa situationer. Vi förväntar oss av dig:

  • Tidigare erfarenhet inom kundtjänst
  • Flytande finska och svenska, samt bra engelska (muntligt och skriftligt)
  • Intresse i finansieringsbranschen
  • Hurtig och glad kundservice attityd
  • Proaktivitet och noggrannhet

Vi erbjuder dig deltidsarbete i en ungdomlig och positiv arbetsmiljö på C Finance huvudkontor, mitt i centrum av Helsingfors. Arbetet är flexibelt och passar bra t.ex. vid sidan om studier!

Vårt team består av 16 personer, varav 5 personer jobbar på kundtjänst. Arbetsuppgifterna i kundtjänst innehåller:

  • Kundtjänst via telefon och epost till svenska och finska kunder
  • Samarbete med fakturerings- och inkassobolag
  • Back-office -arbete
  • Arbetstiden varierar vardagar mellan 08.00 - 22.00, lördagar 10-18 och söndagar 13-17

Vänligen skicka in din ansökan och CV till hanna.juvonen@cfinance.fi. Berätta om dig själv, din utbildning och arbetserfarenhet. Vi intervjuar personer redan nu och fyller positionen då vi finner vår kandidat. Har du frågor eller vill höra mer om arbetet, är du välkommen att kontakta Hanna Juvonen på adressen ovan.

C Finance är ett finansieringsbolag som grundades år 2005 i Finland. Vi erbjuder konsumentkrediter både i Finland och Sverige och har genom pålitliga och rättvisa finansieringslösningar betjänat över 250,000 kunder i Norden.

webpage-recruiting-dowhatisgreat.jpg