Open position: Credit handler - Stockholm office

C Finance AB grundades i Finland 2005 och har funnits på den svenska marknaden sedan 2006. Sedan start har vi haft en stadig tillväxt av både omsättning och lönsamhet. Verksamheten är tillståndspliktig och för den svenska verksamheten innehar bolaget tillstånd från Finansinspektionen. 
 
Till kontoret i Stockholm söker vi nu förstärkning i form av en kredithandläggare på vikariat p.g.a. föräldraledighet. Med tanke på bolagets utveckling tror och hoppas vi att personen kan gå vidare inom företaget även efter vikariatets slut. 

Att arbeta som kredithandläggare/kundtjänst innebär att du kommer att vara kontaktperson för våra kunder gällande deras ansökningar och lån samt återbetalning. 

Exempel på arbetsuppgifter är:  

  • Svara på frågor via telefon och mail
  • Kreditbedömning
  • Låneadministration
  • Utredning
  • Kontakt med samarbetspartners
  • Kravhantering, även via telefon.

Arbetet innebär inte uppsökande försäljningsarbete men det är viktigt med en säljande attityd och en känsla för kunden. 

Kompetens: Gymnasieekonom eller liknande utbildningsnivå. Van användare av dator och Office-paket. Du ska kunna förstå och göra dig förstådd på engelska i tal och skrift. 

Erfarenhet: Tidigare arbete med kreditgivning, kundreskontra och/eller inkasso är meriterande. Även arbete i kundtjänst. 

Personliga egenskaper: Vi är ett litet men växande bolag så det krävs en anpassningsbar och ansvarstagande person som är villig att rycka in där det behövs från tid till annan och att växa med arbetsuppgifterna. Det är även viktigt att personkemin fungerar då vi är förhållandevis få personer på Stockholmskontoret. Du behöver även ha ett eget driv och kunna jobba självständigt, både då kontoret inte alltid är bemannat och då vissa uppgifter är på eget ansvar/delprojekt. 

Övrigt: Hund finns på kontoret.


Vi erbjuder dig

  • Goda utvecklingsmöjligheter i företaget
  • Bred kunskap inom finansiella tjänster
  • Centralt placerat och rymligt kontor

 

Vi kommer att arbeta med löpande urval och intervjuer, sista ansökningsdag 2018-07-31.

Välkommen att maila din ansökan till : lina.sjodin@cfinance.se  

Vid eventuella frågor, kontakta Lina Sjödin 073-563 64 60
 

Lön: Fast månadslön

Anställningstyp: Vanlig anställning

Varaktighet: Vikariat ca 1 år – med god möjlighet till förlängning

Arbetstid: Heltid